Home » Bingoal

Bingoal Review

Van harte welkom bij onze Bingoal Review! Wij vinden het belangrijk dat je goed geïnformeerd wordt over de verschillende bookmakers voordat je gaat spelen. Vandaar dat wij over alle Nederlandse bookmakers een review hebben geschreven. Met deze keer in de spotlight: Bingoal.

Algemene informatie

Bingoal was een van de eerste bookmakers die de Nederlandse markt betrad bij de opening op 1 oktober 2021. De bookmaker is oorspronkelijk opgericht in 1991 in België. Daar is het dan ook een van de grootste spelers op de markt. Je kunt op de homepage zien dat het bedrijf veel Belgische spelers heeft. Onder het kopje “het populairste spel op dit moment” zie je vaak Belgische voetbalwedstrijden staan.

Bij de gebruikers van Bingoal zijn vooral fietswedstrijden erg in trek. Het bedrijf sluit daarom ook leuke partnerschappen af in deze sport. Zo sponsoren ze Tour de Tietema, een groep humoristische jongens op YouTube die van nu naar fietsprofs zijn gegaan. Bingoal weet dus hoe ze op een leuke manier in de publiciteit kunnen komen.

Aanbod van Bingoal

Zoals we eerder al noemden is Bingoal onder anderen een bookmaker. Je kunt er dus weddenschappen op voetbalwedstrijden en andere sporten plaatsen. De bookmaker heeft erg veel wedstrijden en sporten waar je op kunt inzetten tegen goede odds. Dit kan zowel van tevoren of live. Het bedrijf heeft ook een licentie voor casinospellen, dus die vind je ook op de website. Blackjack, roulette, slots en nog een heleboel meer, bij Bingoal vind je het terug.

Bonussen

Bingoal is zoals veel anderen pas kort actief op de Nederlandse markt. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de nog recente legalisering van kansspelen op afstand. Daarom stunt deze bookmaker continu met aantrekkelijke bonussen en promoties. Hieronder een overzicht van welke lokkertjes je kunt verwachten bij dit bedrijf.

Free bets

De naam zegt het al. Bij een Free Bet kun je gratis een weddenschap plaatsen. Je zet dus geen eigen geld in, maar je krijgt wel de winsten. Er zitten wel vaak een aantal voorwaarden aan verbonden. Voor de voorwaarden van freebets bij Bingoal kijk je hier.

Verhoogde Winst (Boost My Odds)

Een voorbeeld van een Verhoogde Winst promotie is wanneer je 100% extra winst krijgt op €10 aan weddenschappen. Stel dat je 1 weddenschap plaatst met deze 100% Verhoogde Winst voor €10 tegen een odd van 2.00. Bij deze bonus krijg je dan geen €20 uitgekeerd als je wint, maar €40. Je kunt de Verhoogde Winst ook verdelen over meerdere weddenschappen, bijvoorbeeld twee inzetten van €5.

Cashback

Ook nu spreekt de naam weer redelijk voor zich. Bij deze promotie plaats je een bepaalde vooraf aangegeven weddenschap. Als je wint, dan gebeurt er niks. Je krijgt gewoon je winst uitgekeerd zoals je die normaal zou krijgen. Echter, als je verliest, kun je je inzet terugvragen. Vandaar de naam “cash back”, je krijgt je ingezette geld terug. Hoe mooi is dat?

Welkomstbonus

Dit is een bonus waar Bingoal heel erg mee stunt. Bij een welkomstbonus wordt je eerste storting een bepaalde hoeveelheid vermenigvuldigd. Neem het voorbeeld van een 100% welkomstbonus tot €300. Dat wil zeggen dat je storting verdubbeld wordt. Stort je €10, dan wordt er €20 bijgeschreven in je account. Stort je €100, dan krijg je €200, enzovoort. Je kunt dan maximaal €300 extra krijgen. Stort je €500, dan wordt er dus €800 bijgeschreven in je account.

Momenteel geldt er een dikke welkomstbonus bij Bingoal! Je krijgt 100% extra op je eerste storting tot een maximum bonus van €250! Klik hierrr

Bingoal review conclusie

We zijn alweer aan het einde van deze review gekomen. Tijd om terug te blikken op wat we besproken hebben. Bingoal behoort tot de eerste aanbieders met een licentie op de Nederlandse markt. In België was het al een heel populair bedrijf, maar nu timmeren ze in Nederland ook hard aan de weg. De website ziet er wat minder flitsend uit dan die van andere bookmakers, maar het aanbod hoeft hier niet onder te lijden. Met vette bonussen en promoties proberen ze nieuwe spelers over de streep te trekken. Bovendien zijn ze te spotten in leuke samenwerkingen met bekende sportmensen.

Bingoal account aanmaken

Weet je genoeg, en ben je klaar om te spelen? Maak dan snel een account aan bij! Dankzij de Nederlandse licentie weet je zeker dat je veilig speelt bij Bingoal. Bovendien profiteer je van een geweldige stortingsbonus als je een nieuw account aanmaakt via de knop hier beneden. Waar wacht je nog op? Veel speelplezier! (en onthoud: speel bewust, 18+)

Bingoal Details

Geld opnemen:
Talen:
Valuta:
Apparaten:
Opgericht:
4,8 rating

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *