Bundesliga Voorspellingen

Home » Voetbal voorspellingen » Bundesliga Voorspellingen

Wie gaat er winnen deze week in de Bundesliga? Wij proberen het te voorspellen! Op deze pagina vind je de volgende wedstrijden en de odds die de bookmakers hierop geven. Hieronder zie je verwijzingen naar de laatste Bundesliga voorspellingen die we hebben gedaan.

  Bundesliga Voorspellingen
  Voor de beste Bundesliga Voorspellingen moet je bij GoalZone.nl zijn

  De Bundesliga Voorspellingen van GoalZone.nl

  Bij GoalZone zijn we helemaal gek van voetbal. Het hoge niveau voetbal in de Bundesliga is fantastisch om te kijken. Uiteraard plaatsen we soms ook wel eens een weddenschap om het nog net een beetje spannender te maken. Voordat we onze weddenschap plaatsen proberen we eerst te voorspellen wat er gaat gebeuren in de wedstrijden. Deze Bundesliga voorspellingen delen we met de lezers van onze website.

  Waar baseren we onze voorspellingen op? We maken gebruik van verschillende informatiebronnen. Allereerst kijken we naar wat de tipsters denken van de aankomende wedstrijden. Vervolgens checken we de odds die de bookmakers geven voor de wedstrijden. Zij hebben mensen in dienst die de kansen van wedstrijden goed kunnen schatten, dus de odds kunnen veel vertellen. Ook checken we de statistieken van teams en spelers. Prestaties uit het verleden zijn natuurlijk geen voorspellers van de toekomst, maar meer data kan nooit kwaad.

  De voorspellingen gaan live vóór de wedstrijden

  Aan een voorspelling heb je niet zoveel als hij niet voor de wedstrijd gepubliceerd wordt. Daarom proberen wij onze Bundesliga voorspellingen ruim voor de wedstrijden online te zetten. We hebben geen exacte tijdstippen waarop we onze berichten online zetten, maar we proberen 24 uur voor aanvang van de wedstrijd aan te houden.

  Veel Bundesliga wedstrijden worden in het weekend of op vrijdag gespeeld. Voor wedstrijden in het weekend kun je het beste op vrijdag onze website checken. Meestal zouden onze voorspellingen dan al online moeten staan. Voor wedstrijden op vrijdag zou je de website op donderdag kunnen checken om te zien of er al iets online is gekomen.

  Over de Bundesliga

  De Bundesliga is de hoogste voetbalcompetitie in Duitsland. Hierin spelen de beste clubs en spelers van het land. De wedstrijden zijn populair onder voetballiefhebbers. De reden hiervoor is dat het niveau van de competitie tot het hoogste van Europa behoort.

  Op 28 juli 1962 werd de competitie opgericht door de Duitse voetbalbond (bron: wikipedia). Het eerste seizoen was daarmee 1963/1964. Eerst was de competitie alleen voor West-Duitsland, maar na de hereniging van Duitsland in 1990 konden ook clubs uit Oost-Duitsland meedoen vanaf seizoen 1991/1992. In 2022 bestaat de competitie 60 jaar.

  In de Bundesliga spelen 18 clubs. Het team dat kampioen wordt, mag automatisch meedoen met de Champions League. De nummer 17 en 18 van het seizoen degraderen naar een niveau lager.