Voetbalgokker ziet Champions League verrassing aankomen en sleept €7.200 in de wacht

Home » Voetbalgokker ziet Champions League verrassing aankomen en sleept €7.200 in de wacht

Vanwege COVID-19 was de UEFA genoodzaakt om het belangrijkste internationale voetbaltoernooi voor clubs in en rond Europa in te korten. De Final Eight – die afgewerkt wordt in Lissabon – werd geboren. Ingrediënten die de spektakelwaarde de hoogte induwen? Rechtstreekse uitschakeling, geen gevreesde uitdoelpunten en bij afwezigheid van fans meer kansen voor underdogs. Erick D. is alvast grote fan van het unieke Champions League concept.

Van een Bayern München dat geen spaan heel laat van vijfvoudig winnaar FC Barcelona, over de Houdini-act van Paris Saint-Germain tegen Atalanta tot Pep Guardiola die nóg maar eens vroegtijdig moet afdruipen op het kampioenenbal.

Godbetert Lyon bleek immers te sterk voor Kevin De Bruyne en zijn ploegmaats. Alle respect natuurlijk voor de prestaties van Rudi Garcia en de zijnen, maar de Fransen kenden een erg matig seizoen en eindigden pas op de zevende plaats in de Ligue 1. Weinig voetballiefhebbers zagen dan ook de stunt van Olympique aankomen.

Erick D. – één van onze volgers – was een andere mening toegedaan. Hij trok zijn stoute schoenen aan en voorspelde dat:
(1) Atalanta en PSG zouden scoren en dat laatstgenoemde aan het langste eind zou trekken (odd 3)
(2) Lyon zou winnen van Manchester City (odd 12)

De totale quotering bedroeg zo 3 x 12 = 36. Met een inzet van €200 leverde dat maar liefst €7.200 op. Via deze weg willen we Erick dan ook van harte proficiat wensen met zijn knappe voorspelling! 🙂

Read More

Posts not found

Sorry, no other posts related this article.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.